Безплатна доставка за цялата страна!
Начало Марки

Марки

«1»

SAMSUNG

Представете си какво може Samsung да направи за вас! Ще откриете продуктова и допълнителна информация за телевизори, мобилни телефони, видео и аудио, компютри и свързани продукти, разнообразна домашна електроника, компоненти, и разбира се информация за Samsung.

http://www.samsung.com/

123
продукти

Toshiba

Продуктите на Toshiba за американския пазар, услуги и информация.

http://www.toshiba.com/

51
продукти

PRITY

Камини PRITY прити

https://prity-bg.com/

191
продукти

WHIRLPOOL

whirlpool , уърпул

http://www.whirlpool.com/

159
продукти

SNAIGE

Компания, основана през 1963 г., предлагайки своите изделия на пазара от 1966 г. SNAIGĖ произвежда над 30 модела и около 200 модификации на холодилници, фризери, хладилни витрини и охладители за съхранение на вино. Над 95% от продукцията на завода е предназначена за експорт в над 30 страни в Европа и Азия. Хладилната техника Snaige има 20 годишна история на българския пазар.

http://www.snaige.lt/

86
продукти
119
продукти

BELLISSIMA

Основана през 1974 год., днес фирма Imetec е марка на едно от лидерските места на пазара за малки електродомакински уреди. Фирмата е известна преди всичко с лансирането на иновативни продукти, близки до нуждите на потребителите, като вече придобилото известност електрическо одеяло Scaldasonno, което бе последвано от много други иновативни продукти. През последните години марката Imetec беше основно действащо лице при лансирането на продукти, които направиха революция на пазара на уредите за грижа за косата: от сешоара Imetec Ion, който пръв представи в Италия йонизиращата технология, до пресите Bellissima: революция в света на стайлинга за коса. В рамките на силната маркетингова насоченост, предпоставка за продуктовата иновация са обширните пазарни проучвания, фокусирани върху нуждите на крайния клиент. Рекламата, направена от професионални агенции, която донесе на Imetec престижни признания, включително и в международен мащаб, играе основна и важна роля в пазарния успех на фирмата. Imetec беше първата фирма в сектора на малките електродомакински уреди, сертифицирана по ISO 9000 - престижно признание за качество.През последното десетилетие фирмата предприе мерки за интензивна интернационализация, като изнесе по света марката Imetec посредством три продуктови категории: Beauty, Home и Comfort, както и чрез клоновете си (в Обединеното кралство, Испания, Германия, Китай). Продуктите й вече присъстват в голяма част от света - от Европа до Америка, Азия и Австралия. ЦЕННОСТТИТЕ НА BELLISSIMA Брандът Bellissima е израз на иновация, италиански стил и женственост. Тази италианска марка винаги е била синоним на блясък, привлекателност и абсолютна красота по целия свят. Bellissima на Imetec представлява пълна гама иновативни уреди за разкрасяване, насочени към подобряване на външния вид на всяка жена. За да се чувствате всеки ден Изключително красива.

http://bellissima.imetec.com/global/

13
продукти

FUJITSU

FUJITSU

14
продукти

Panasonic

Идеи, с които ще подобрите живота си и ще разширите хоризонтите си.

http://www.panasonic.com/

8
продукти
1
продукти
8
продукти

Acer

Acer е третия по големина производител на компютри в света (по продажби, след HP и Dell), и продуктовата му гама включва настолни и мобилни компютри (лаптопи), както и лични дигитални асистенти (PDA), сървъри и хранилища за данни, екрани, периферия.

http://www.acer.com/

0
продукти

Dell

Посетете Dell, за да видите компютри и аксесоари за Вашия домашен, малък, среден или голям бизнес.

http://www.dell.com/

0
продукти

HP

Официалния сайта на Hewlett-Packard - научете повече за HP принтери, лаптопи, компютри, дигитални камери, сървъри, хранилища за данни, мрежи, софтуер, решения за корпорации и други.

http://www.hp.com/

0
продукти

Linksys

Linksys, поделение на Cisco Systems, е глобален лидер в безжични и етернет мрежи за индивидуални клиенти и малки офиси.

http://www.linksys.com/

0
продукти

Xerox

Управление на документите от Xerox - цветни принтери, копирни машини, бизнес консултации, консумативи.

http://www.xerox.com/

0
продукти

Microsoft

Главния сайт за продуктова информация, поддръжка и новини.

http://www.microsoft.com/

0
продукти

Nikon

Посете сайта на централата на Nikon.

http://www.nikon.com/

0
продукти

Canon

Canon е световен лидер в продукти за изображения и цифрови решения за дома и офиса.

http://www.canon.com/

0
продукти

JVC

0
продукти
0
продукти

BESS

BESS

0
продукти

ELDOM

обемни бойлери eldom елдом

14
продукти

ELECTROLUX

Electrolux, един от световните лидери при домакинските уреди и уреди за професионална употреба, продава над 40 милиона продукта на клиенти в 150 страни всяка година. Нашият фокус пада върху иновации, които са разработени с мисъл, основани на задълбочени изследвания на потребителите, за да отговорят на реалните нужди на потребители и професионалисти. Нашите продукти включват хладилници, миялни машини, перални, прахосмукачки и готварски печки, продавани под реномирани марки като Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka и Frigidaire. През 2008г. Electrolux имаше продажби от 105 милиарда SEK и 54 000 служители.

http://www.electroluxgroup.com/

65
продукти

KRUPS

В световен мащаб Krups е признат за експерт в приготвяне на кафе. Въпреки, че марката не е загубила историческото си ноу-хау и иновативната си стратегия, този статус се дължи на изобретенията, въведени от неговите вътрешни екипи като на преден план са изведени най-новите технологии. Използвани са всички фази на проучване и развитие, също така много точни тестове на представяне, противопоставяне, стандарти и ползи използвани във Франция и специално в Каен, където се разбработват кафемашините.

http://bg.krups.com/

10
продукти

Husqvarna

С повече от 325 години иновации и страст, Husqvarna доставя на професионалистите продукти за гората, парка и градината. С нас високата производителност среща удобството и безопасността по начин, който ще ви помогне да свършите работата си по-ефективно. Husqvarna предлага обширна и постоянно нарастваща гама от продукти и аксесоари, включваща всичко - от моторни триони и дискови резачки до роботизирани косачки.

http://www.husqvarna.com/

174
продукти

SENCOR

Sencor Let's Live Радвайте се пълноценно на живота. Sencor е за хора със стил, които желаят да живеят живота си пълноценно. За вашето забавление Sencor предлага всичко – от телевизори и таблети до мобилни телефони и аудио и MP3 плеъри. Sencor ви разкрива нов свят от кулинарни изкушения благодарение на уредите за обработване на храна и ръчни миксери.

http://www.sencor.eu/

13
продукти

LEADER

Лидер 96 е основана през 1996г. Основна дейност на фирмата е производство и търговия с велосипеди.Към момента броят на служителите е 300+.Производствената база е разположена на застроена площ е 25 000 хил. кв. м.Капацитетът на производство е 400 хил. велосипеда на година.За последната година фирмата е направила инвестиция в построяването на нова фабрика на стойност над 6 милиона евро. Основна цел на Лидер е да доставя на хората висококачествена продукция в унисон с всички европейски изисквания за качество.За целта се извършва контрол на качеството във всеки един етап от производството, което се състои от производство на джанти, боядисване на рамки, подготвителни операции за монтаж и сглобяване на цялостен велосипед на конвейерен принцип и опаковка.За нашата фирма мнението на крайния потребител е много важно.Затова всяко колело,което се пуска на пазара е сертифицирано със специален стикер по EN стандарт, който потвърждава високото му качество. Фирмата притежава сертификат ISO 9001. Основните пазари на фирмата са членове на ЕС като Холандия, Белгия, Германия, Дания, Франция, Италия, Гърция, Румъния, също така Швейцария и Русия.Износът съставлява до 90% от оборота на фирмата.Производствената гама включва всички видове велосипеди като детски, планински, градски, състезателни, а от една година и електрически.Фирмата показва продукцията си на своите клиенти на световни изложения в Германия и Италия.Там се презентира със собствен щанд и нова колекция всяка година.Новата колекция се показва в ежегодни фирмени каталози. Българският пазар за момента представлява малка част от оборота на фирмата.Поради това един от приоритетите на фирма Лидер е развитие на българския пазар.Фирмата планува провеждане на национална рекламна кампания, свързана с организиране на спортни мероприятия, конкурси и благотворителни кампании. С повече от 20 години опит във велопроизводството, с отдадеността на целия екип на фирмата, със самочувствието на една от водещите фирми в бранша, се надяваме да изпълним поставените цели и клиентите ни да споменават името Лидер като символ на качество.

0
продукти

ORYX

Колелата Oryx са създадени през 2015 от фирма Лидер и Николай Титев, който е дългогодишен МТБ състезател и създател на марката колела RAM. Лидер, която има повече от 20 години опит в създаването на колела с експертната подкрепа на Николай Титев създадоха Oryx с идеята колелата да са МТБ от среден и висок клас без компромиси по качеството. Oryx вече постигна няколко успехи на състезания в България. Колелата Oryx се изработват изцяло на ръка където може да се обърне повече внимание на детайлите и настройките на колелото, а не на поточна линия където може да се пропуснат важни детайли. Целта ни е да наложим марката Oryx както в България така и в чужбина и всеки, който търси качество да се сеща първо за Oryx.

0
продукти

WAGNER

WAGNER
0
продукти
18
продукти
1
продукти
4
продукти
4
продукти
0
продукти
0
продукти

WESTWOOD

WESTWOOD
0
продукти
37
продукти
0
продукти
0
продукти
3
продукти
4
продукти
3
продукти
11
продукти
23
продукти
20
продукти
0
продукти
5
продукти
0
продукти
3
продукти
66
продукти
25
продукти
0
продукти
0
продукти
5
продукти
27
продукти
7
продукти
4
продукти
0
продукти
3
продукти
0
продукти

Складова техника

Складова техника

5
продукти
11
продукти
5
продукти
8
продукти
1
продукти
4
продукти
3
продукти
1
продукти
1
продукти
2
продукти
1
продукти
4
продукти

PKM

1
продукти
1
продукти
2
продукти
1
продукти
0
продукти
2
продукти
0
продукти
5
продукти

Нови продукти

Най-продавани